Uspješna investicija i provedba EU projekta.

S ponosom objavljujemo uspješnu realizaciju projekta sufinanciranog iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova: Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020, projekta pod nazivom:
IT-Efikasan Rast Poslovanja uz korištenje naprednih IT rješenja u prehrambenoj industriji, broj Ugovora: KK.03.2.1.03.0068.

Više informacija o mogućnostima sufinanciranja projekata od Europske unije možete potražiti na službenim stranicama www.strukturnifondovi.hr.

Ovim projektom implementirali smo novi ERP sustav, s proširenim mogućnostima praćenja sljedivosti i kvalitete naših proizvoda, brže i sigurnije upravljanje robnim i materijalnim knjigovodstvom, a sve kako bi osigurali kontinuitet kvalitete i zadovoljili sve zahtjeve naših klijenata i izazove naprednog tržišta u sektoru hrane i pića.
HoloERP-a je cjeloviti integrirani sustav kojiradi na Linux operativnom sustavu koji je u skladu s našom politikom sigurnosti i upravljanjem kompletnog informatičkog sustava poduzeća.
HoloERP je proizveden u Hrvatskoj u kreativnom razvojnom informatičkom poduzeću Holobit d.o.o. iz Dubrovnika.

Daljnjim investicijama i radom osigurati ćemo nova radna mjesta, povećati sigurnost hrane i zadovoljstvo naših partnera i kupaca.

Mladen Falamić, direktor