Green Life – Biofach 2019

Posjetite nas na Biofach-u.
BIOFACH – Vodeći svjetski sajam za ekološke prehrambene proizvode.
Ekološki sajam održava se u Nürnbergu od 13. – 16. veljače 2019. godine.

Posjetite nas u hali 4A, na štandu 521.

Premijerno ćemo predstaviti inovativno prirodno eko certificirano konopljino ulje sa uljem iz cvijeta i punim spektorm kanabinoida i terpenoida.
Proizvedeno vlastitom inovativnom prirodnom metodom bez otapala.
Budućnost je danas, sada, ovdje.

Uz premijeru izložit ćemo široki spektar visoko kvalitetnih eko certificiranih proizvoda poput: tjestenine sa konopljom, tjestenine sa aronijom, tjestenine od pira, tjestenine od heljde bez glutena, brašno od pira, te brašno od heljde bez glutena, čaj od konoplje, dodatke prehrani sa zdravstvenim tvrdnjama, kapsulirana mlada trava ječma, kapsulirana mlada trava pšenice, kapsulirani list mlade koprive, te dehidrirane bobice i prahove haskapa, aronije, suhe trihome iz cvijeta konoplje…

Ekološki certifikat je više od oznake ili certifikata: ekološki predstavlja kvalitetu i povjerenje – za odgovorno korištenje prirodnih resursa. BIOFACH u Izložbenom centru u Nürnbergu je mjesto gdje ljudi dijele svoje strastvene interese u ekološkoj hrani, upoznaju jedni druge i razmjenjuju mišljenja, i to već više od 29 godina! Pridružite nam se u svijetu ekoloških proizvoda i okusa. Kao gostujući profesionalac možete upoznati ekološke proizvođače iz međunarodnog ekološkog tržišta i biti inspiriran najnovijim svjetskim trendovima sektora. Uđite u svijet ekološke hrane.

Posjetite nas u hali A4, štand 521. Slobodno nazovite i dogovorite sastanak.
E-mail: mladen.falamic@protect-pharma.hr
Mladen Falamic, CEO