Green Life proizvodi uskoro na policama DM Hrvatska.

Dugačka priča ukratko.
Unazad desetak godina uspješno organiziramo uzgoj žitarica i uljarica te njihov izvoz kupcima u Njemačku jer u Hrvatskoj nije bilo puno interesa za iste u tim količinama.
Sukladno našem razvoju, istraživanju i inovacijama na području hrane i hrane s benefitima unazad pet godina, razvili smo kompletno novu, jedinstvenu i po mnogočemu inovativnu liniju proizvoda “Green Life”.
Proizvodi su već doživjeli zapaženu pred premijeru na najvećem svjetskom sajmu hrane Anuga u Köln-u, a prava premijera Green Life proizvoda biti će u Londonu na sajmu nutricionizma, funkcionalne i inovativne hrane i pića – FoodMattersLive od 21. do 23. ovoga mjeseca.
Kako smo našu novu liniju eko certificiranih proizvoda razvijali za najzahtjevnije partnere i kupce, Green Life proizvodi uskoro će biti dostupni na policama DM Hrvatska.
Proizvodi i proizvodni procesi su certificirani: EU Organic by ABG, Halal, Vegan, GMO free, Hrvatski proizvod od 100% hrvatskih sirovina, Gluten free (dio proizvoda), SGS ISO9001:2015 i SGS HACCP.

O našim novim proizvodima još ćemo pisati puno.