GREEN LIFE PROIZVODI-CERTIFICIRANA KVALITETA

Dana 28. 12.2017. svečano je uručen certifikat halal kvalitete vlasniku firme Protect Pharma d.o.o. Certifikat u ime firme preuzeo je g. Mladen Falamić, direktor firme te ujedno iniciator projekta halal certificiranja. Certifikat je svečano uručio rukovoditelj Centra , g. Aldin Dugonjić tom prilikom čestitavši vlasnicima kao i njihovom osoblju na efikasosti i implementaciji halal kvalitete kao još jedne potvrde kvalitete njihovoj ekološkoj proizvodnji.

„ Certifikatom halal kvalitete čija procedura obuhvaća potpuni nadzor od same proizvodnje do načina pakiranja i označavanja proizvoda poduzeće Protect Pharma d.o.o. potvrdilo je dodatnu kvalitetu svojih proizvoda. Plasirati kvalitetan proizvod i uslugu zahtjeva konstantno ulaganje i poboljšanje te ovom prilikom čestitam svima na implementaciji i uloženom trudu te ubrzo očekujemo dobre poslovne rezultate. „- izjavio je Dugonjić.

Inače, Protect Pharma d.o.o. d.o.o. obiteljsko je poduzeće koje se bavi poljoprivredom, preradom, proizvodnjom trgovinom već 25 godina. Poduzeće je specijalizirano za proizvodnju vode, sokova, voćnih i prirodnih sokova, sirupa, tjestenine, začina, umaka, dodataka jelima, kruha i pekarskih proizvoda, kolača, keksa, dodataka za slastičarstvo, mješavina začina po narudžbi, privatnih marki za trgovačke lance i specijalizirane kuće za prodaju hrane i pića, zatim ekološki certificirana prerada i sušenje povrća, voća, uljarica, žitarica, začinskog i ljekovitog bilja, razvoj i proizvodnja proizvoda koji pozitivno utječu na ljudsko zdravlje, koji će se od sad osim prema zahtjevima HACCP , ISO i BIO standarda vršiti i prema zahtjevim Halal Norme HRN BAS 1049:2010 te GSO/UAE.S 2055-1:2016.

Preuzevši certifikata direktor poduzeća, g. Mladen Falamić istaknuo je da im je izuzetna čast što su paleti svojih proizvoda dodali još jednu komponentnu kvalitete.

„ U globaliziranom svijetu poslovna suradnja sada je nezamisliva bez ovakvih certifikata koji služe kao ulaznica na nova tržišta, dok s druge strane dižu kredibilitet i konkurentnost proizvoda u oku potrošača.U ovom obiteljskom poslu u kojem nam je u fokusu ekološka proizvodnja, halal predstavlja još jedan dodatan uspjeh“- zaključio je Falamić.