protect pharma fami eko fami green life organic foodmatters live london croatia raw food

2016 FoodMattersLive je iza nas, ali…

Naše izčaganje i prezentacije na odličnom FoodMatters Live sajmu u Londonu, dalo nam je još snage, volje, vjere u sebe i u naše proizvode.
Imali smo priliku upoznati ljude s kojima dijelimo iste strasti, strasti prema zdravoj i ukusnoj hrani.
Izmjenjivali smo iskustva, ideje, a nekoliko stotina razmjenjenih vizitki samo potvrđuje nastavak ozbiljne komunikacije i daljnje suradnje.
Posjetiteljima i izlagačima nudili smo i prezentirali naše proizvode i usluge. Jako je zanimljivo za reći da su svi uzbuđeni kada čuju da smo iz Hrvatske.
Dobro je to da svi znaju kako je Hrvatska rijedak primjer malog ekološkog raja na Zemlji s netaknutom čistom prirodom i kvalitetnom hranom te raznovrsnom kuhinjom.
Veselimo se svim daljnjim kontaktima i zadacima.

Hvala Vam svima za ugodno druženje i dobro investirano vrijeme.

Kao što smo pričali na sajmu, možemo Vam ponuditi nekoliko različitih grupa proizvoda:
1. povrtne mješavine začina, dodatke jelima, juhe, vodu, voćne sirupe, kekse, čajne kolutiće (za maloprodaju, spremno za policu)
2. koncentrirane povrtne mješavine začina, dodatke jelima, juhe, vodu, voćne sirupe, kekse, čajne kolutiće (za HoReCa-u, u industrijskom pakiranju)
3. ekološke sitovine sa naših njiva poput: eko pira, eko soje, eko heljde, eko pšenice, eko konoplje, eko kukuruza, a možemo ugovoriti i proizvodnju za iduću godinu
4. eko sok, čaj, prah od aronije
5. eko tjesteninu od heljde, eko tjesteninu s konopljom, eko tjesteninu s aronijom, eko tjesteninu s pirom…
6. prah zelena magma od mladog pira, pakirano u rinfuzi ili u malim vrećicama, pa čak pakirano u kapsulama, također prah konoplje, mješavine kurkume i mace…
7. mješavine za pekarsku industriju za proizvodnju kroha s konopljom, s aronijom, s kukuruzom…
8. ekološka integralana brašna od: pira, heljde, pšenice, kukuruza…
9. možemo razviti bilo koji proizvod po Vašoj želji

FoodMattersLive je iza nas, a izazovi ispred. Nastavljamo sa proizvodnjom visoko kvalitetnih proizvoda i usluga, još brže, još više još kvalitetnije.

za Protect Pharma d.o.o.

Mladen Falamić, vlasnik i direktor
mladen falamic protect pharma fami eko fami green life organic foodmatters live london croatia raw food

24.11.2016. u Londonu na FoodMattersLive sajmu, imali smo prezentaciju i kušanje našeg kruha s konopljom i aronijom, koji su napravljeni sa našim jedinstvenim i inovativnim prirodnim proizvodima za pekarsku industriju: GreenCannabisMix i PurpleAroniaMix

aronia bread hemp bread greencannabismix purplearoniamix protect pharma fami eko fami green life organic foodmatters live london croatia raw food